ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Formular

Nëse dëshironi të jepni mendimin tuaj mbi shërbimet ligjore të ofruara nga zyra jonë, në më pak se 3 minuta kohë, mund të jepni përgjigjet tuaja në formë anonime duke plotësuar pyetësorin e mëposhtëm: Nëse keni pyetje, kërkesa, apo dëshironi të lini një mesazh, mund të plotësoni formularin e mëposhtëm:
E-mail

Bendo Law, Advocates & Legal Consultants

Adresa: Rr. "Sheh Rexhep Kubati"| Nd.13| H.3| Ap.5 Njesia Administrative Nr. 9, 1016, Tirane

Tel: +355 692023434

Email: info@bendolaw.com

Web: www.bendolaw.com