ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Misioni jone

Misioni: Qellimi yne eshte te behemi lider ne treg, te cdo praktike qe ne mbulojme. Nepermjet punes dhe pergjegjeshmerise tone te larte, ne perpiqemi te kuptojme nevojat e klienteve dhe ti mbeshtesim ne sfidat e tyre qe ata perballen ne treg.

 

Pikat tona te forta:

 

• Sherbim i Plote. Studio Ligjore Bendo, siguron per klientet keshilla ligjore te nje niveli te larte dhe sherbime cilesore, ne transaksionet e biznesit dhe ceshtjet tregtare ligjore. Ne ofrojme nje game te gjere sherbimesh, per te plotesuar nevojat e klienteve tane si:

Ligjin per Shoqerite Tregtare; Privatizimet dhe Koncesionet; Prokurimet; Ceshtjet Gjyqesore; Arbitrazh Kombetar dhe Nderkombetar; Ceshtjet Rregullatore; Konkurenca; Falimentimi; Pronat e Patundshme;  Puna; Ristrukturimi dhe Taksa.

 

• Keshilla Ligjore dhe Financiare. Keshilltaret financiar te Studio Ligjore Bendo ofrojne keshilla strategjike financiare, si ne transaksionet e shoqerive vendase gjithashtu dhe ato nderkombetare. Ne saje te eksperiences specifike te stafit tone, ne jemi te perkushtuar per te ndihmuar klientet tane per ceshtjet te ndryshme financiare, duke i’u ofruar zgjidhjet tona inovative.

 

• Inovativ dhe te Pergjegjshem. Ne i plotesojme kerkesat e klienteve tane, si per bizneset vendase gjithashtu dhe per ato nderkombetare, me pergjegjesi dhe integritet. Ne saje te eksperiences dhe profesionalizmit te ekipit tone, ne mund te ofrojme tek ju zgjidhje inovative dhe keshilla te nivelit te larte. Ne do te marrim pergjegjesi per problemet tuaja dhe do te gjejme zgjidhje, per ceshtjet e klienteve tane.

 

• Te Hapur dhe te Fokusuar. Fokusi ndaj klientit, respekti i perbashket, ndergjegjesimi per cilesine, pergjegjeshmeria dhe zgjidhjet inovative, te gjitha keto karakterizojne kulturen e studios tone. Ne do te jemi te hapur dhe te ndershem ne te gjitha marreveshjet tona si dhe do te punojme me integritet.