ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Artikulli i ri “Constitutional Review of Tax Law” (Rishikimi kushtetues i ligjit për taksat) i publikuar në anglisht në rrjetin “The Lawyer Network” nga “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants”, mund të lexohet i plotë duke ndjekur adresën e mëposhtme:

 


 

Lexo artikullin e plote