ShqipEnglish
  • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

    Henry Ford

  • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

    Oliver North

  • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

    Colin Powell

  • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

    Thomas J. Watson

  • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

    Elbert Hubbard

Zyra e avokatisë “Bendo Law, Advocates &Legal Consultants”, me kënaqësi ju njofton mbi përfundimin me sukses të çështjes gjyqësore mes futbollistit Gjergji Muzaka, i përfaqësuar nga avokatët e zyrës sonë, në çeshtjen kundër “Klubit të Futbollit Tirana”.

 

 

Dhoma Kombëtare e Zgjidhjes së Konflikteve në “Federatën Shqiptare të Futbollit”, me vendim e saj përfundimtar, vendosi pranimin e kërkesës së futbollistit duke detyruar “Klubin e Futbollit Tirana” të përmbush detyrimin e tij kontraktor prej 10.697.000 Lekë.

Ky vendim duhet të shërbejë si një reflektim për të gjithë klubet e futbollit për detyrimet që ato kanë ndaj lojtarëve.