ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Të dashur miq e kolegë,

Dëshiroj të ndaj me ju këtë vlerësim mbi përzgjedhjen time si anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të Dhomës së Avokatisë Tiranë.

 

 

Falenderoj të gjithë kolegët avokatë për mbështetjen e besimin e treguar.

Përzemërsisht, Boiken Bendo