ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Home Sherbime

Sherbime

Studioja jone ligjore ofron sherbime juridike:

- Konsulence Juridike

- Bisedime Tregtare

- Asistence Administrative

- Asistence Ligjore

- Perfaqsim Gjyqsor

- Hartime aktesh ligjore

- Hartim Kontratash

- Themelim Shoqerish Tregtare

- Perfaqesim Administrativ

- Opinione Ligjore

 

Who's Online

Kemi 5 vizitore Ne linje