ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

Bendo Law, Advocates & Legal Consultants

Adresa: Rr. "Sheh Rexhep Kubati"| Nd.13| H.3| Ap.5 Njesia Administrative Nr. 9, 1016, Tirane

Tel: +355 692023434

Email: info@bendolaw.com

Web: www.bendolaw.com