ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

News

Të dashur miq e kolegë,

Dëshiroj të ndaj me ju këtë vlerësim mbi përzgjedhjen time si anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të Dhomës së Avokatisë Tiranë.

 

Lexo me shume...

Zyra e avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” ka bashkëpunuar me Grupin e Bankës Botërore duke dhënë kontributin e saj të vlefshëm në hartimin e raportit vlerësues “Të bësh biznes 2017: Mundësi e barabartë për të gjithë”, një analizë e cila pasqyron në një plan krahasues 190 ekonomi ndërkombëtare.

 

Lexo me shume...

Zyra e avokatisë “Bendo Law, Advocates &Legal Consultants”, me kënaqësi ju njofton mbi përfundimin me sukses të çështjes gjyqësore mes futbollistit Gjergji Muzaka, i përfaqësuar nga avokatët e zyrës sonë, në çeshtjen kundër “Klubit të Futbollit Tirana”.

 

Lexo me shume...

Artikulli i ri “Constitutional Review of Tax Law” (Rishikimi kushtetues i ligjit për taksat) i publikuar në anglisht në rrjetin “The Lawyer Network” nga “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants”, mund të lexohet i plotë duke ndjekur adresën e mëposhtme:

Lexo me shume...

Gjykimi Kushtetues mbi ndryshimet në ligjin Nr.9632, datë 30.10.2006 “Për sistemin e taksave vendore”.

Lexo me shume...

Zyra e Avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” është një firmë e cila ofron shërbime ligjore të plota të një niveli të lartë në të gjitha fushat e të drejtës civile, për persona fizik e juridik. Me profesionalizëm, i ofrojmë klientëve tanë konsulencë ligjore, përfaqësim në çështjet gjyqësore civile, administrative, si dhe përfaqësim në arbitrazh.

Në këtë periudhë, mirëpresim aplikime për pozicionin si Asistent Ligjor.

Lexo me shume...

Duke filluar nga muaji korrik 2016, Zyra e Avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” është e nderuar të përfaqësojë Shqipërinë në rrjetin botëror të profesionistëve ligjorë “The Lawyer Network” si anëtare ekskluzive në fushën e Arbitrazhit.

Lexo me shume...

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë në datën 14.07.2016 shqyrtoi çështjen me palë:

Kërkuese: Dhoma Kombëtare e avokatisë

Subjekte të interesuara: Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, Këshilli i Ministrave, Instituti i Sigurimeve Shoqërore

Lexo me shume...

Më 11 maj 2016, në zyrat e “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants”, avokatët e zyrës tonë ligjore kishin kënaqësinë të zhvillonin një takim me ekspertet Znj. Joanna Nasr dhe Znj. Inés Zabalbeita Múgica, përfaqësuese të grupit Doing Business (Të Zhvillosh Biznes), një projekt i Bankës Botërore.

Lexo me shume...

Nën mbështetjen e Zyrës së Avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants”, piktori Ardit Boriçi çeli ekspozitën vetjake me titull “Pezull”. Lexo me shume...

Me shume artikuj...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Fillo < Para 1 2 Tjeter > Fund >>