ShqipEnglish
 • Bashkimi eshte pikenisje, te qendruarit sebashku eshte progres, te punuarit sebashku eshte sukses.

  Henry Ford

 • Fatin tim e vendos ne duart e Zotit dhe nje Avokati te mire

  Oliver North

 • Nuk ka sekrete per suksesin. Ai vjen si rezultat i pergatitjes, te punes se palodhur dhe duke mesuar nga deshtimet.

  Colin Powell

 • Dituria shfaqet ne aftesine per te perdorur sic duhet kohen dhe njohurite tona.

  Thomas J. Watson

 • Ne punojme per t’u bere dikush, jo per te perfituar dicka.

  Elbert Hubbard

News

STRATEGJIA E REFORMËS NË SISTEMIN E DREJTËSISË

Lexo me shume...

SISTEMI I DREJTËSISË SIPAS KUSHTETUTËS DHE GJYKATA KUSHTETUESE

Lexo me shume...

ANALIZË E SISTEMIT TË DREJTËSISË NË SHQIPËRI

Lexo me shume...

Nga 1 janari i vitit të ri 2015 ka hyrë në fuqi paketa fiskale, me një sërë rritjesh mbi të ardhurat personale dhe me disa ndryshime sa i përket sigurimeve, qarkullimit etj.

Lexo me shume...

Investitorët që kanë si synim sektorin e turizmit tashmë mund të përfitojnë nga pasuritë shtetërore, duke i marrë ato në zotërim vetëm me 1 euro.

Lexo me shume...

The €1,000,000 project to strengthen Industrial and Intellectual Property rights (IPR) in Albania came to an end today.

Lexo me shume...

New criminal package comes into effect, Halimi: Who raises a hand on women will be sentenced to 20 years imprisonment

Lexo me shume...

The international law operates on the basis of coordination with elements of compromise in the relations between states.

Lexo me shume...

Albanian parties join forces to pass EU-related laws. Parties hope EU will consider candidate status this year

Lexo me shume...

The Albanian Parliament has unanimously ratified the Host Government Agreement (HGA) between the Government of Albania and the Trans Adriatic Pipeline (TAP) project on the 15th of April in Tirana.

Lexo me shume...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Fillo < Para 1 2 Tjeter > Fund >>